• Standaard

Zumba


Zumba gold is een zumba variant die ontwikkeld is voor de beginnende sporters en senioren of met een blessure . Zumba Gold brengt fitness en dans samen in één effectieve workout. Deze les geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata.

Zumba Gold is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel!

Een typische Zumba Gold les

Het doel van iedere Zumba Gold les is om op een swingende manier zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Een Zumba Gold les leert je de basisprincipes van Zumba en laat je op lage intensiteit zweten. Een Zumba Gold les bevat alle elementen van fitness. Verbeter je uithoudingsvermogen, spierconditie en flexibiliteit! Onder begeleiding van de enthousiaste en gecertificeerde groepslesinstructeur verbeter jij je moves, word je super fit en maak jij iedere les weer tot een feestje!

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Gesloten op 19 juli

  Morgen lopen de lopers van de vierdaagse ons voorbij met als einddoel de Via ...

  Lees meer
 • Fysio Fit

  Functionele training onder begeleiding van een Fysiotherapeut. Leden van Spor...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Vul in en win

  Vul in en win

  Vul in en win het afslankprogramma t.w.v. €199,-

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.