• Standaard

Xcore

XCore is de ultieme training voor buik- en rugspieren. Het is een simpele, maar zeer doordachte training.

Je traint met een buis die voor twee derde gevuld is met grit. Tijdens de workout maak je heel veel verschillende bewegingen en daarbij probeer je de bewegende massa in de buis zo hard mogelijk van deksel naar deksel te gooien. Je lichaam moet zich steeds aanspannen om in balans te blijven. Hierdoor versterk je je spieren en verbrand je ontzettend veel calorieën!

HOE WERKT XCORE?

XCore is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven en om calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren. Je traint op goede, meeslepende muziek. Natuurlijk versterk je niet alleen je spieren; 45 minuten XCore-training zorgt ook voor verbranding van calorieën!

De XCO-trainer is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren (en met name het bindweefsel) in en rondom de spieren een extra mechanische belasting. Het resultaat is meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel qua lengte, trekvastheid en architectuur en een strakker lijf.

 

VOOR WIE?

De XCore-les is kort, effectief en simpel. Het biedt fun en power en is geschikt voor iedereen. De XCO-trainer is er in drie verschillende maten, dus je kunt zelf de zwaarte en intensiteit van de training bepalen. Dit is weer afhankelijk van jouw doel, conditie en belastbaarheid.

 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Gesloten op 19 juli

  Morgen lopen de lopers van de vierdaagse ons voorbij met als einddoel de Via ...

  Lees meer
 • Fysio Fit

  Functionele training onder begeleiding van een Fysiotherapeut. Leden van Spor...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Vul in en win

  Vul in en win

  Vul in en win het afslankprogramma t.w.v. €199,-

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.