• Standaard

Zomeraanbieding

** ZOMERAANBIEDING **

De zomer komt eraan! En dit betekent naast lekker BBQ feestjes, zon, terrasjes en vakantie ook dat de zomerstop binnenkort begint. Na een paar maanden flink trainen en lekker sporten ligt het even een paar weken stil.

Voor jezelf en vooral voor je lichaam is dit enorm jammer. Je lichaam krijgt geen prikkels meer, waardoor je spierkracht afneemt en je conditie minder wordt. Ook heb je kans dat je door die zomerse hapjes en drankjes een paar kilo aankomt. Daarbij is bewezen dat veel sporters na de zomerstop sneller een blessure oplopen.

Natuurlijk kan je thuis wat sporten of je hardloopschoenen meenemen op vakantie. Maar je kan ook lekker blijven trainen aan kracht en conditie in de fitness! Want wat is er nu lekkerder dan fit en actief starten met een nieuw seizoen in september of oktober?

Daarom hebben we speciaal voor jullie een toffe zomer actie!

12 weken onbeperkt sporten voor €99,-

In de maanden juni, juli en augustus kan je bij Sportpiazza terecht om fit te blijven tijdens de zomerstop. Doe mee aan de groepslessen, train op de eGym, doe een HIT training voor je naar het strand gaat en sleep je vrienden mee om te werken aan dat zomer lichaam!

aanmelden kan via: info@sportpiazza.nl  of bel naar 024-3580202

De actie loopt tot woensdag 31 juli.

Nieuws

 • Gesloten op 19 juli

  Morgen lopen de lopers van de vierdaagse ons voorbij met als einddoel de Via ...

  Lees meer
 • Fysio Fit

  Functionele training onder begeleiding van een Fysiotherapeut. Leden van Spor...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Vul in en win

  Vul in en win

  Vul in en win het afslankprogramma t.w.v. €199,-

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.