• Standaard

Wellness & Beauty bij Sportpiazza

Bij Sportpiazza kun je na het sporten heerlijk ontspannen in o.a. de sauna of onder de zonnebank.

Sauna en kleedkamers

Het fenomeen sauna is oorspronkelijk afkomstig uit Finland. In de jaren veertig is de sauna in Nederland en de rest van Europa populair geworden. Gelukkig maar, want de sauna heeft de mens veel te bieden. Niet alleen zorgt een saunagang voor ontspanning en een schoon lichaam, ook de gezondheid vaart er wel bij. Je kunt na het sporten lekker gebruik maken van de sauna die in onze kleedkamers te vinden zijn.

De heren- en damessauna zijn gescheiden, de sauna is een droogsauna waar een lekker geurtje van afkomt. Na een lekkere koude douche even een heerlijk drankje aan de bar en dan fit weer huis.

Schoonheidsspecialist

Op afspraak kun je  6 dagen in de week terecht voor allerlei schoonheids -en pedicurebehandelingen en voor massages.  Kijk voor meer informatie op de website www.salonhandstede.nl of bel naar  06-10186324. 

Zonnebank

Heb je lekker gesport en wil je nog even wegdromen, maak dan eens gebruik van onze zonnebank. Onze zonnebank beschikt over een extra gezichtsbruiner en automatische koeler. Ben je geen lid van onze sportschool? Dit is vanzelfsprekend geen probleem, iedereen kan namelijk gebruik maken van onze zonnebank!

 

Nieuws

 • Fysio Fit

  Functionele training onder begeleiding van een Fysiotherapeut. Leden van Spor...

  Lees meer
 • Zomeractie 2019

  ** ZOMERAANBIEDING ** De zomer komt eraan! En dit betekent naast lekker BB...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Vul in en win

  Vul in en win

  Vul in en win het afslankprogramma t.w.v. €199,-

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.