• Standaard

Groot nieuws voor onze leden!

Beste leden,

Graag brengen wij jullie op de hoogte van de ontwikkelingen die op de achtergrond hebben plaatsgevonden.

Zoals u weet staan wij voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en resultaat. Daarom blijven we continue investeren in nieuwe producten & ontwikkelingen om het sporten bij Sportpiazza zo leuk en aantrekkelijk mogelijk te houden.

Zoals jullie wellicht hebben gezien, hangen er vraagtekens door Sportpiazza. Nu het bijna zover is, zijn wij trots om u te mogen vertellen dat we vanaf zaterdag 4 mei een nieuw innovatief trainingsconcept gaan lanceren: de eGym-Cirkel!

Wat is de eGym-Cirkel?

eGym is de logische opvolger van de Milon Cirkel. Het is net zoals Milon een slimme combinatie van volautomatische toestellen, echter is de eGym een pure krachtcirkel met 8 verschillende krachttoestellen en dus 2 nieuwe oefeningen. Een groot voordeel is tevens het intuïtieve touchdisplay waarop je trainingsinstructies krijgt voor een veilige & leuke training! Alle overige vernieuwingen laten we u graag ervaren tijdens uw eerste trainining met eGym.

Maandag 29 april gaan we de Milon Cirkel vervangen door de eGym. Vanaf zaterdag 4 mei kunnen we uw huidige training omzetten. Dit doen we samen met u en hiervoor kan vanaf maandag 29 april alvast een afspraak gemaakt worden van 30 minuten. Tijdens deze afspraak stellen we de eGym volledig voor u in, doen we per toestel een krachttest en leggen we alles uit over de oefeningen en het gebruik van de eGym Fitness App.

Tussen maandag 29 april en zaterdag 4 mei wordt de Milon opgehaald en de eGym geïnstalleerd. Tijdens deze periode kan er niet getraind worden op de Milon Cirkel. Uiteraard kan er wel getraind worden in de groepsleszalen en fitnesszaal. Tijdens deze periode kunt u wellicht wat hinder ondervinden, maar we verzekeren u dat het de moeite waard is.

We zullen eerst onze huidige Milonners om gaan zetten naar de nieuwe training op de eGym. Leden die momenteel nog niet trainen op de Milon maar de eGym wel willen uitproberen, zijn van harte welkom om een proeftraining te volgen. 

Maak vanaf maandag 29 april een afspraak bij de receptie, zodat u eGym snel zelf kunt ervaren!

Ter info: voor leden met een Milon lidmaatschap of Milon afkoop, zal er niks veranderen aan de kosten

Functionele Zone

Er zal een uitbreiding plaats gaan vinden van de groene zone. De glaswand zal verdwijnen en er komt een groter stuk gras te liggen.

B&M zaal 

Om ons aanbod nog meer uitbreiding te geven, gaan we werken met Virtual van Less Mills. Tijdens de daluren kunnen er 5 verschillende groepslessen gevolgd worden in de zaal. 

De B&M zaal zal een verbouwing ondergaan en gesplitst gaan worden.Er staan dus flink wat leuke, positieve en mooie dingen op de planning! 

We zijn ervan overtuigd dat we met deze nieuwe investering weer een boost geven aan uw training en daarmee aan uw fitheid & gezondheid.


Met sportieve groet,

Team Sportpiazza

Nieuws

 • Fysio Fit

  Functionele training onder begeleiding van een Fysiotherapeut. Leden van Spor...

  Lees meer
 • Zomeractie 2019

  ** ZOMERAANBIEDING ** De zomer komt eraan! En dit betekent naast lekker BB...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Vul in en win

  Vul in en win

  Vul in en win het afslankprogramma t.w.v. €199,-

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.