• Standaard

Gezocht: Fitnessinstructeur allround

Gezocht: Fitnessinstructeur allround

Ben je proactief, is het helpen van mensen in een sportieve omgeving jouw passie en beschik je over een fitness gerelateerde opleiding? Lees dan snel verder!

Als Fitnessinstructeur / allround medewerker bij Sportpiazza ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen en helpen van zoveel mogelijk leden waar nodig.Je zorgt ervoor dat leden zich thuis voelen, knoopt gesprekken aan en denkt met hen mee. Je bent voornamelijk werkzaam in de fitnesszaal, maar het doel is dat iedere werknemer van deze sportschool allround ingezet kan worden. Denk hierbij aan het draaien van bardiensten, receptie en eventueel salesactiviteiten, of op termijn het geven van groepslessen.

Zoals hierboven genoemd zijn er verschillende afdelingen waar je op kunt worden ingezet, dit zal voornamelijk de afdeling retentie zijn. Fitnessafdeling: als opgeleid fitnesscoach (tenminste de opleiding Fitness A) beschik je over de juiste technische, biomechanische en fysiologische kennis om ervoor te zorgen dat de leden hun sportieve doelen bereiken. Je zorgt er ten alle tijden voor dat leden veilig en verantwoord sporten. Je motiveert de leden en beantwoord hun vragen.

Belangrijk om te weten is dat je zult starten in een min-max contract. Hierin worden geen vaste dagen of een bepaald aantal uren gegarandeerd, maar de ervaring leert dat je bij start in ieder geval één of twee diensten per week draait om je goed in te kunnen werken en een band op te bouwen.

 

Functie-eisen:

Je hebt een opleiding in sport en bewegen afgerond (minimaal Fitness A); HAVO/MBO+ werk- en denkniveau; Je hebt een open, toegankelijke houding, zodat leden naar je toekomen voor vragen. Je bent servicegericht, energiek en enthousiast; Je bent flexibel, collegiaal en bent bereid in de avonden en weekenden te werken, dit is een harde eis.

 

Interesse in deze leuke functie? Mail dan je motivatie en cv naar jill@sportpiazza.nl

Nieuws

 • Fysio Fit

  Functionele training onder begeleiding van een Fysiotherapeut. Leden van Spor...

  Lees meer
 • Zomeractie 2019

  ** ZOMERAANBIEDING ** De zomer komt eraan! En dit betekent naast lekker BB...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Vul in en win

  Vul in en win

  Vul in en win het afslankprogramma t.w.v. €199,-

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.