• Standaard

Senioren Fitness bij Sportpiazza

Seniorenfitness is hét recept om zo lang mogelijk vitaal te blijven. Anti-veroudering start met de aanpak van de stofwisseling en een gezonde levensstijl. Specifieke training kan dus de kwaliteit en de kwantiteit van het leven verhogen. Het zorgt ervoor dat je jezelf weer fitter en vitaler gaat voelen en minder snel vermoeid raakt. Dus trainen zorgt ervoor dat je nog jaren met je kleinkinderen kunt klimmen, klauteren en stoeien!

Fitness draagt tot op hoge leeftijd positief bij aan een goede lichamelijke en geestelijke conditie. Spieren, gewrichten, pezen en botten blijven langer sterk en lenig waardoor de kans op osteoporose (botontkalking) afneemt. Fitnessstimuleert ook een stabieler lichaamsgewicht, lager vetpercentage, een gunstigere bloeddruk en een rustige hartslag.

Sporten onder deskundige begeleiding

Seniorenfitness is bedoeld voor iedereen, die onder deskundige begeleiding, met leeftijdsgenoten willen werken aan zijn of haar lichamelijke welzijn. Bij Sportpiazza kun je in een gezellige en ontspannen sfeer werken aan een actief en gezonde levensstijl.

Maak gratis kennis met fitness bij Sportpiazza

Vraag direct online de 7 Dagen Gratis Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool Sportpiazza in Malden is dé plek voor senioren fitnessgroepslessen en de Milon Cirkel. Bij Sportpiazza ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 7 Dagen Gratis Fitness.

Nieuws

 • Fysio Fit

  Functionele training onder begeleiding van een Fysiotherapeut. Leden van Spor...

  Lees meer
 • Zomeractie 2019

  ** ZOMERAANBIEDING ** De zomer komt eraan! En dit betekent naast lekker BB...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Vul in en win

  Vul in en win

  Vul in en win het afslankprogramma t.w.v. €199,-

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.