• Standaard

Jeugd Fitness bij Sportpiazza (12 t/m 16 jaar)

Het aantal kinderen met overgewicht en chronische aandoeningen als diabetes, hart en vaatziekten, longaandoeningen neemt helaas explosief toe. Dit is te wijten aan een ongezonde leefstijl, te weinig bewegen en teveel (calorieën) eten. Momenteel heeft 1 op de 8 kinderen overgewicht (obesitas). Onderzoek geeft aan dat fitnesstraining positieve effecten heeft op de gezondheid van kinderen.

Bewegen is goed!

Fitness werkt preventief bij bijvoorbeeld obesitas. Kinderen die 2 x per week aan fitness doen, hebben minder overgewicht, zijn sterker, hebben stevigere botten en meer zelfvertrouwen. Omdat het erg belangrijk is dat jeugd tijdens de groei op een verantwoorde manier traint, krijgt zij een speciaal trainingsschema en ook extra aandacht van onze trainers. Alle jongeren tussen de 12 en 16 jaar kunnen terecht tijdens onze speciale jeugdfitness uren.

Let op! Tijdens de schoolvakanties is er geen Jeugdfitness

Sportschool Sportpiazza in Malden is dé plek voor jeugdfitness, de leukste groepslessen en de cross fitness. Bij Sportpiazza ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 7 Dagen Gratis Fitness.

Nieuws

 • Groot nieuws voor onze leden!

  Beste leden, Graag brengen wij jullie op de hoogte van de ontwikkelingen d...

  Lees meer
 • Seniorenonderzoek met Jurre

  Wij zoeken deelnemers voor een gratis onderzoek!

  Lees meer
Meer nieuws
 • 50/50 Deal

  50/50 Deal bij Sportpiazza

  Kom samen sporten en ontvan p.p. 100 korting....

  Lees meer
 • Vul in en win

  Vul in en win

  Vul in en win het afslankprogramma t.w.v. €199,-

  Lees meer
 • valentijnsactie

  Valentijnsactie

  Neem van 4 tot 17 februari GRATIS een sportmaatje mee, wordt hij/zij lid dan ontvang je......

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.