• Standaard

Jeugd Fitness bij Sportpiazza (12 t/m 16 jaar)

Het aantal kinderen met overgewicht en chronische aandoeningen als diabetes, hart en vaatziekten, longaandoeningen neemt helaas explosief toe. Dit is te wijten aan een ongezonde leefstijl, te weinig bewegen en teveel (calorieën) eten. Momenteel heeft 1 op de 8 kinderen overgewicht (obesitas). Onderzoek geeft aan dat fitnesstraining positieve effecten heeft op de gezondheid van kinderen.

Bewegen is goed!

Fitness werkt preventief bij bijvoorbeeld obesitas. Kinderen die 2 x per week aan fitness doen, hebben minder overgewicht, zijn sterker, hebben stevigere botten en meer zelfvertrouwen. Omdat het erg belangrijk is dat jeugd tijdens de groei op een verantwoorde manier traint, krijgt zij een speciaal trainingsschema en ook extra aandacht van onze trainers. Alle jongeren tussen de 12 en 16 jaar kunnen terecht tijdens onze speciale jeugdfitness uren.

Let op! Tijdens de schoolvakanties is er geen Jeugdfitness

Sportschool Sportpiazza in Malden is dé plek voor jeugdfitness, de leukste groepslessen en de cross fitness. Bij Sportpiazza ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 7 Dagen Gratis Fitness.

Nieuws

  • Jouw goede voornemens starten nu !

    Jouw goede voornemens starten nu !

    Lees meer
  • Fysio Pijnvrij weken bij Sportpiazza

    Last van pijn? Kom deze zomer van je pijn af met de fysio pijnvrij weken van ...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.