• Standaard

Cross Fitness bij Sportpiazza

Het Cross-fitness programma is het resultaat van de nieuwste ontwikkelingen op de fitnessmarkt. Sportpiazza is een van de eerste in Nederland die de CFP- methode aanbiedt. Het Cross-fitness programma is een uniek trainingsprogramma waarmee je alle spiergroepen snel en effectief (slechts 30 min.) kan trainen op een speelse en leuke manier! 

Voor wie is Cross Fitness?

Geen tijd is vanaf heden dus geen excuus meer. Of je nu traint voor conditieopbouw, gewichtsverlies of spierkracht; voor alle trainingsdoelen is deze CFP-methode geschikt!

Maak gratis kennis met Cross Fitness bij Sportpiazza

Vraag direct online de 7 Dagen Gratis Fitness aan via onderstaand formulier en ervaar Cross Fitness zelf. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool Sportpiazza in Malden is dé plek voor cross fitness, senioren fitness en de Milon Cirkel. Bij Sportpiazza ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 7 Dagen Gratis Fitness.

Nieuws

 • 50/50 deal bij Sportpiazza

  Spelregels U ontvangt de eerste 3 maanden 50% korting op uw lidmaat...

  Lees meer
 • Valentijnsactie bij Sportpiazza

  Neem van 4 tot 17 februari GRATIS een sportmaatje mee

  Lees meer
Meer nieuws
 • 50/50 Deal

  50/50 Deal bij Sportpiazza

  Kom samen sporten en ontvan p.p. 100 korting....

  Lees meer
 • Vul in en win

  Vul in en win

  Vul in en win het afslankprogramma t.w.v. €199,-

  Lees meer
 • valentijnsactie

  Valentijnsactie

  Neem van 4 tot 17 februari GRATIS een sportmaatje mee, wordt hij/zij lid dan ontvang je......

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.