• Standaard

Het verhaal van Igor

Het verhaal van Igor

 

Bij Sportpiazza is het Xfittt programma ondertussen 6 weken onderweg.
Tijd om een tussenbalans op te maken met een van onze trouwe Xfittt-ers


Stel jezelf even voor..
Mijn naam is Igor Mooij, ik ben 41 jaar en vanaf 8 januari gestart met het Xfittt programma bij Sportpiazza. We zijn nu halverwege het programma en ik ben al ruim 10kg afgevallen!
 Ik heb in het verleden wel gesport (wielrennen en fitness) maar de laatste paar jaren eigenlijk niet meer. Met name door mijn fysieke werk en vroege werktijden was het moeilijk om het sporten erin te houden.

Waarom heb je voor Xfittt gekozen?

Ik zag Xfittt een keer voorbijkomen op Facebook en met name het feit dat het om trainingen in groepsverband gaat sprak mij wel aan. Hierdoor heb je weer een stok achter de deur om te gaan sporten. Dat was precies het zetje in mn rug wat ik nodig had om weer te starten met trainen.

 

Wat vindt je leuk Xfittt?

De groepstrainingen zijn erg leuk en het feit dat mijn vrouw tegelijkertijd in de fitness traint maakt het wel wat makkelijker. Ik had het aanmelden nodig om even weer over de drempel van het sporten te stappen en nu zit het weer in mn ritme en dat bevalt prima

 

Wat vindt je zwaar?

Eigenlijk niet. Ik had verwacht dat het eetprogramma heel zwaar zou zijn maar dat valt reuze mee. Ik had verwacht dat ik veel moeite zou hebben om slechte producten te moeten laten staan, maar dat valt me reuze mee. Eigenlijk is het heel makkelijk vol te houden.

 

Komt het programma overeen met wat je vooraf dacht?

Ik had er niet een bepaalde verwachting van. Ik zag verschillende berichten over het sporten voorbijkomen via de xfittt folder, maar ben er eigenlijk vrij blanco ingestapt. De trainingen vond ik in het begin zwaar, maar merk nu dat het elke training makkelijker gaat en dat de spierpijn na afloop ook steeds minder wordt. Ik voel me steeds fitter en sterker worden.

 

Zou je Xfittt aanraden?

Jazeker het groepsverband werkt ontzettend stimulerend en is ook gezellig.

Nieuws

  • Jouw goede voornemens starten nu !

    Jouw goede voornemens starten nu !

    Lees meer
  • Fysio Pijnvrij weken bij Sportpiazza

    Last van pijn? Kom deze zomer van je pijn af met de fysio pijnvrij weken van ...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.