• Standaard

X-FITTT gaat per januari van start!

Wat is X-FITTT?

X-FITTT is het programma om op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen. Deze unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding, het inzetten van een rolmodel en professionele betaalbare begeleiding is uniek in heel Nederland. Het programma ging voor het eerst in 2015 van start met een klein groepje mensen met overgewicht en is inmiddels uitgegroeid tot het meest succesvolle programma van Nederland. Vanaf januari 2018 wordt X-FITTT op ruim 25 locaties in Nederland aangeboden. Per januari 2018 gaat ook Sportpiazza van start met dit programma. 

Lees snel meer

Het Succesverhaal van Shayona Snackey door X-fittt

Al ruim een jaar probeerde ik zelf om af te vallen. Na 4 kilo dacht ik mooi nu mag ik mezelf wel weer belonen met wat lekkers. Ik wist dat ik hulp nodig had om af te vallen en om te leren hoe ik gezond moest gaan leven want alleen ging ik er nooit komen. Mijn motivatie was nu groter dan ooit.

Ik zag X-FITTT voorbij komen op facebook en dacht dit lijkt me wel wat. Toch twijfelde ik. Toen een collega zei dat zij mee ging doen dacht ik oké, nu moet ik de stap ook gewoon zetten.

De eerste X-FITTT les, traplopen in 20 minuten tijd. Ik had 4,5 keer 10 verdiepingen hoog gehaald maar ik was zo kapot en dacht dit kan ik nooit verbeteren. Na een aantal weken begon ik resultaat te zien en merkte ik dat mijn conditie steeds beter werd. Ik zweette minder snel en hield de oefeningen langer vol. Nu vindt ik het zelfs leuk om te sporten en kan ik hier mijn ei in kwijt.

Nu 12 weken verder ben ik zo blij dat ik heb meegedaan met dit programma. Ik ben maar liefst 17 kilo lichter en ben 13,5 centimeters van mijn buik kwijt. Ik heb nu een gezonde BMI van 23,7 en zit veel lekker in mijn vel. Het was zeker zwaar maar wel dubbel en dwars waard. Het aller fijnst vindt ik dat ik zekerder van mijzelf ben en dat ik weer blij wordt als ik in de spiegel kijk.

Met het sporten blijf ik doorgaan en met mijn eetstijl ga ik hulp in schakelen van een leefstijlcoach zodat ik niet meer terug kan vallen in mijn oude patronen.

Groetjes,
Shayona

!5 januari start het X-fittt programma bij Sportpiazza. Wil jij ook werken aan je gezondheid en kilo's verliezen? Geef je dan snel op! 
http://www.x-fittt.nl/aanmelden/

Nieuws

  • Jouw goede voornemens starten nu !

    Jouw goede voornemens starten nu !

    Lees meer
  • Fysio Pijnvrij weken bij Sportpiazza

    Last van pijn? Kom deze zomer van je pijn af met de fysio pijnvrij weken van ...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.