• Standaard

X-FITTT gaat per januari van start!

Wat is X-FITTT?

X-FITTT is het programma om op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen. Deze unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding, het inzetten van een rolmodel en professionele betaalbare begeleiding is uniek in heel Nederland. Het programma ging voor het eerst in 2015 van start met een klein groepje mensen met overgewicht en is inmiddels uitgegroeid tot het meest succesvolle programma van Nederland. Vanaf januari 2018 wordt X-FITTT op ruim 25 locaties in Nederland aangeboden. Per januari 2018 gaat ook Sportpiazza van start met dit programma. 

Lees snel meer

Het Succesverhaal van Shayona Snackey door X-fittt

Al ruim een jaar probeerde ik zelf om af te vallen. Na 4 kilo dacht ik mooi nu mag ik mezelf wel weer belonen met wat lekkers. Ik wist dat ik hulp nodig had om af te vallen en om te leren hoe ik gezond moest gaan leven want alleen ging ik er nooit komen. Mijn motivatie was nu groter dan ooit.

Ik zag X-FITTT voorbij komen op facebook en dacht dit lijkt me wel wat. Toch twijfelde ik. Toen een collega zei dat zij mee ging doen dacht ik oké, nu moet ik de stap ook gewoon zetten.

De eerste X-FITTT les, traplopen in 20 minuten tijd. Ik had 4,5 keer 10 verdiepingen hoog gehaald maar ik was zo kapot en dacht dit kan ik nooit verbeteren. Na een aantal weken begon ik resultaat te zien en merkte ik dat mijn conditie steeds beter werd. Ik zweette minder snel en hield de oefeningen langer vol. Nu vindt ik het zelfs leuk om te sporten en kan ik hier mijn ei in kwijt.

Nu 12 weken verder ben ik zo blij dat ik heb meegedaan met dit programma. Ik ben maar liefst 17 kilo lichter en ben 13,5 centimeters van mijn buik kwijt. Ik heb nu een gezonde BMI van 23,7 en zit veel lekker in mijn vel. Het was zeker zwaar maar wel dubbel en dwars waard. Het aller fijnst vindt ik dat ik zekerder van mijzelf ben en dat ik weer blij wordt als ik in de spiegel kijk.

Met het sporten blijf ik doorgaan en met mijn eetstijl ga ik hulp in schakelen van een leefstijlcoach zodat ik niet meer terug kan vallen in mijn oude patronen.

Groetjes,
Shayona

!5 januari start het X-fittt programma bij Sportpiazza. Wil jij ook werken aan je gezondheid en kilo's verliezen? Geef je dan snel op! 
http://www.x-fittt.nl/aanmelden/

Nieuws

 • Openingstijden feestdagen

  Openingstijden feestdagen !   Zondag 24-12, Geopend tot 14:00 uur&...

  Lees meer
 • X-FITTT gaat per januari van start!

  Wat is X-FITTT? X-FITTT is het programma om op een verantwoorde wijze in e...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fysiotherapie

  Fysio Novio

  Novio geeft je de mogelijkheid om jouw klachten aan het bewegingsapparaat te laten behandelen

  Lees meer
 • 7 Dagen Gratis Fitness!

  7 Dagen Gratis Fitness!

  Sportschool Sportpiazza in Malden helpt jou die ene 1e stap zetten met 7 Dagen Gratis Fitness!

  Lees meer
 • Milon Cirkel

  Fit in 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving?

  Lees meer
 • Nieuw: Salon handstede

  Nieuw: Salon handstede

  Op afspraak kun je 7 dagen in de week terecht voor allerlei schoonheids -en pedicurebehandelingen en voor massages

  Lees meer