• Standaard

Verantwoord en blijvend afvallen met gewichtsconsulente Majorie en Daniël

 

Ik ben Majorie Holland 44 jaar en BGN gewichtsconsulent.

Vanwege darmproblemen en vele ziekenhuisbezoeken ben ik me gaan verdiepen in wat gezonde en verantwoorde voeding in combinatie met sporten doet met je lichaam. Gaandeweg kwam ik erachter dat het mij veel goeds bracht. Vervolgens werd het mijn passie en ben sinds 2005 allemaal sport opleidingen gaan volgen. Daarnaast heb ik de opleiding hormoonprofieltraining, orthomoleculair gewichtsconsulent en BGN gewichtsconsulente allemaal met een diploma afgesloten. Ik ben nu gediplomeerd gewichtsconsulent en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Omdat ik zelf veel baat heb om op een gezonde en verantwoorde wijze te werken aan je ideale gewicht maar deze ook te behouden in combinatie met verantwoord sporten.

Voeding en sport wordt een levenswijze en ik wil je daar graag bij helpen. Het wordt de uitdaging balans te vinden tussen de dingen die je lekker vindt en de voedingsadviezen die je van mij zult ontvangen en deze samen met sporten en bewegen in te passen in je dagelijks leven. Weg met dat jojo effect! Bij mij mag je alles eten en krijg je heerlijke recepten als je dat wilt.

Door dit in kleine stapjes te doen is het voor iedereen op te brengen en kost het geen moeite en het belangrijkste met blijvend resultaat. Ook voor mensen die een erg druk leven hebben en geen tijd hebben om overal over na te moeten denken heb ik de juiste voedingsadviezen.

Omdat ik aangesloten ben bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland kan iedereen die aanvullend verzekerd is (mogelijk) voor vergoeding in aanmerking komen. Raadpleeg je zorgverzekering hiervoor.

Dag allemaal!

Mijn naam is Daniël Jaspers en ik ben 27 jaar.

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) als Leraar lichamelijke opvoeding met een specialisatie in sportvoeding. Daarbij heb ik mijn diploma voor Gewichtsconsulent behaald en ben ik per 24 februari 2017 lid geworden van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Sportpiazza als fitnessinstructeur en verrichtte ik werkzaamheden op gebied van voedingsadvisering m.b.v. het toenmalige Resize-programma. Per 1 maart 2017 zal ik ook in dienst treden bij Sportpiazza als BGN Gewichtsconsulent.

 

Door mijn aansluiting bij de BGN worden mijn diensten door veel zorgverzekeraars vergoed. Iedereen met een aanvullende verzekering kan hiervoor in aanmerking komen. Check uw polis!

 

Over mij..

Al vanaf mijn vroegste jeugd ben ik een gedreven sporter. Sport was en is voor mij een uitlaatklep, waarbij beleving en ontspanning hoog in het vaandel staan. Door de jaren heen werd ik steeds fanatieker, en meer gefocust op prestatieverbetering en mijzelf fitter voelen. Als gevolg hiervan ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de invloeden van voeding op deze aspecten. Dit intrigeerde mij zodanig dat het niet lang duurde voordat ik mijn horizon wilde verbreden naar voeding en gezondheid in het algemeen. Sport, wat altijd een van mijn grote passies is geweest, wilde ik combineren met kennis over voeding. Mede hierdoor ben ik de sportopleiding gaan volgen op de HAN, in combinatie met de (sport)voedingsspecialisatie, waarbinnen ik mij stevig kon verdiepen in deze onderwerpen. Daarbij heb ik ook de Minor Sport en Voeding gevolgd binnen de HAN en met succes afgerond. Tijdens deze studieperiode, waarbij het helpen en begeleiden van mensen op gebied van beweging en voeding centraal stonden, ontsproot bij mij een andere grote passie: het gezonder en fitter maken van mijn medemens.

De begeleiding..

Door zowel het voedings- als het beweegpatroon aan te pakken heeft men de grootste kans op het bereiken van hun doelen. Ik wil u daarbij graag de helpende hand bieden! Ik zie dit proces als een samenwerking tussen u en mij. Hierbij zal ik mijn uiterste best doen u een gezonde(re) manier van leven eigen te maken, met als uitgangspunt het bereiken van uw persoonlijke doelstelling. Of dit nu het bereiken van uw ideale lichaamsgewicht betreft, het strakker worden, verbeterde (sport)prestatie of wilt u gewoon gezonder gaan leven? Het is allen een uitstekend streven en ik sta volledig tot uw beschikking! Het moge geruststellend werken te weten dat ik u geen (crash)diëten geef, afslankkuren of u volledig aan de shakes zal zetten. Integendeel; bij mij zult u zoveel mogelijk uw eigen voedingspatroon kunnen behouden en tegelijkertijd resultaat zien. Op deze manier zult u de manier van eten moeiteloos kunnen volhouden en uzelf stap voor stap een gezonder voedingspatroon aanleren. Dit uiteraard afgestemd op uw specifieke doel. Ook het bekende jojo-effect zal hierdoor bij u tot het verleden behoren!

 

Heeft u vragen over verantwoorde voeding? Ziet u - vanwege alle hedendaagse gezondheidstrends - door de bomen het bos niet meer? Voor al uw vragen omtrent voeding, al dan niet in combinatie met beweging, bent u bij mij van harte welkom!

Tot snel! 

Voor meer informatie kunt je onderstaande velden invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 • * velden zijn verplicht.

 

Nieuws

 • Groepslesrooster tijdens het zomerrooster

  Lees meer
 • Fysio Pijnvrij weken bij Sportpiazza

  Last van pijn? Kom deze zomer van je pijn af met de fysio pijnvrij weken van ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fysiotherapie

  Fysio bij Sportpiazza

  Fysiotherapie bij Sportpiazza onder begeleiding van Fysiotherapeute Chantal Lekkerkerker

  Lees meer
 • 7 Dagen Gratis Fitness!

  7 Dagen Gratis Fitness!

  Sportschool Sportpiazza in Malden helpt jou die ene 1e stap zetten met 7 Dagen Gratis Fitness!

  Lees meer
 • Milon Cirkel

  Fit in 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving?

  Lees meer
 • Nieuw: Salon handstede

  Nieuw: Salon handstede

  Op afspraak kun je 6 dagen in de week terecht voor allerlei schoonheids -en pedicurebehandelingen en voor massages

  Lees meer