• Standaard

Geef je nu op voor het Clean 9 Programma

 

Clean 9 is een programma waarmee je lichaam binnen 9 dagen gereset wordt. Dit gebeurd met het hoofdbestanddeel Aloë Vera gel die je elke dag zult drinken.

 

ALGEMENE INFO OVER DE CLEAN 9 & ALOE IN HET ALGEMEEN

Aloë Vera vormt de basis van deze kuur, wat het zo effectief maakt. Tegenwoordig zit Aloë Vera bijna overal in, maar het bedrijf waar wij mee werken bestaat al meer dan 35 jaar en is wereld marktleider op het gebied van Aloë Vera producten. Waarom? Omdat zij een stabilisatie proces hebben ontwikkeld om de Aloë Vera houdbaar te maken, zonder dat er voedingsstoffen verloren gaan. Dit proces is gepatenteerd en daarmee zijn deze producten de puurste ter wereld. Niet te vergelijken dus met de Aloë producten waar je tegenwoordig overal tegenaan loopt.

Even in het kort de werking van Aloë Vera wanneer je dit inwendig gebruikt:

·              Een gezonde spijsvertering, Aloë Vera draagt bij aan de werking van je darmfunctie.

·              Balans in het maag-darmstelsel, waardoor je immuunsysteem wordt versterkt.

·              Mooiere huid, Pure Aloë Vera Gel bevat een cocktail van essentiële voedingsstoffen die je basiscellen voeden, waardoor je huid gezonder blijft. Je lichaam kan deze vitale functies efficiënter                uitvoeren en je huid gaat er veel beter uitzien.

·              Stimuleren van celgroei, Aloë Vera kan de aanmaak van collageen en elastine stimuleren en bevorderen en daarmee bijdragen aan het herstellend vermogen van je huid.

·              Hogere weerstand, met het drinken van de Aloë Vera gel, help je vanuit de darmflora de weerstand tegen ongunstige bacteriën te verhogen.

·              Rijk aan mineralen & vitaminen: Aloë Vera gel bevat meer dan 200 voedingsstoffen (ter vergelijking: verse jus bevat er “maar”14) Daarom heeft deze kuur zo’n positieve werking op het                          lichaam, omdat de basis van deze Aloë Vera drank zonder toevoeging van schadelijke stoffen is.

Deze kuur stimuleert het zelfreinigende vermogen van het lichaam. In het maag & darmstelsel bevindt zich een laag met afvalstoffen. Door de reinigende werking van Aloë Vera in deze kuur, worden deze afvalstoffen afgevoerd en hoeft je lichaam hierna minder hard te werken om voedingsstoffen goed op te nemen, hierdoor voel je je veel fitter en energieker en bouw je een goede weerstand op.

Hoe ziet de kuur eruit?

De kuur duurt negen dagen, waarvan de eerste twee dagen alleen Aloë Vera wordt gedronken in combinatie met voedingssupplementen en een eiwit/proteïne shake. Daarna wordt de aloë minder en neem je twee shakes. Vanaf de derde dag mag je ook weer een lichte maaltijd gaan eten. De kuur komt in een handige box waar alles voor deze negen dagen in zit, inclusief een erg overzichtelijke handleiding waarin per dag beschreven staat wat je moet doen, eten, drinken, beweging etc. Ook staan er recepten in voor als je op dag 3 weer mag gaan eten; deze maaltijden zitten niet in het pakket. Erg simpel en goed te doen!

Bijwerkingen?

Dit is per persoon verschillend. In het begin kan je wat last hebben van hoofdpijn en/of misselijkheid omdat de afvalstoffen vrij komen en worden afgevoerd. Een goede tip is om er veel water bij te drinken en het liefst zo veel mogelijk koffie en thee (zwart/met theïne) te vermijden. Ook kan het zijn dat je wat last krijgt van een onrustige huid omdat de afvalstoffen uit je lichaam komen, maar dit is gelukkig allemaal tijdelijk!

De meeste bijwerkingen zullen voornamelijk optreden tijdens de eerste paar dagen van de kuur. Verder kan zweten voorkomen, veel of juist weinig naar het toilet gaan, ook kan je je ook wat slapper, trillerig en koud voelen. Allemaal heel normaal en tijdelijk!

Even opletten!

Dames die zwanger zijn en/of borstvoeding geven mogen geen Aloë Vera drinken, dit door het reinigende effect op het lichaam en de afvalstoffen die in de borstvoeding terecht komen. Na een bevalling en de borstvoedingsperiode is dit wel een hele goede manier om je lichaam weer een energie boost te geven. Na een normale bevalling mag deze kuur na circa 8 weken gedaan worden. Is er sprake van een keizersnede, wacht dan in ieder geval 3 maanden, zodat de interne wond weer hersteld is.

De kosten van de Clean 9 kuur bedragen € 125,-

Vul onderstaand formulier in en geef je op!

Nieuws

  • Jouw goede voornemens starten nu !

    Jouw goede voornemens starten nu !

    Lees meer
  • Fysio Pijnvrij weken bij Sportpiazza

    Last van pijn? Kom deze zomer van je pijn af met de fysio pijnvrij weken van ...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.