• Standaard

Belly Attack bij Sportpiazza

De BellyAttack® maakt gebruik van de gepatendeerde W.F.I.R. techniek dat staat voor Wireless Far Infra Red. Vrij vertaald betekent het draadloze diepte infrarood straling. Uit onderzoek is gebleken dat de infrarood straling meerdere positieve effecten heeft op het menselijk lichaam, zoals vermindering in stijfheid, de afvoer
van afvalstoffen uit het lichaam en het bevordert de nachtrust. Ook zorgt het ervoor dat de bloedvaten uitzetten wat resulteert in een betere doorbloeding en hierdoor zal de vetverbranding enorm toenemen.

De resultaten zijn verbluffend! Met deze methode verlies je gemiddeld 1 á 2 kledingmaten in slechts 4 weken! Voor deze resultaten is uitvoerig onderzoek verricht en de positieve werking ervan is wetenschappelijk aangetoond.

Hoe werkt het?

Het is een traject van 4 weken, waarin je 3 keer per week minimaal 45 minuten traintmet de BellyAttack®. Een begin- en eindtest is onderdeel van het traject. Wanneer jeaan het traject begint wordt er een beginmeting gedaan. Ook krijg je van ons heldere instructies over hoe de BellyAttack® gebruikt dient te worden.

Tijd voor het echte werk!

Je gaat aan de slag met de BellyAttack® tijdens jouw favoriete groepsles of fitnesstraining. Het eetpatroon hoef je zelfs niet aan te passen omdat de resultaten zonder dieet behaald worden. Na 4 weken training wordt er een eindmeting gedaan. Bij deze eindmeting zal duidelijk worden hoeveel centimeter en vetpercentage
je bent kwijtgeraakt. Niet alleen zul je versteld staan van uw behaalde resultaten maar ook de fysieke fitheid zal aanzienlijk verbeterd zijn.

Nieuws

 • foto's voorstelling 2017

  De dansvoorstelling was een daverend succes!!   Via deze link zijn de ...

  Lees meer
 • Ga jij op vakantie?

  Meld je aan voor de gratis vakantieservice   Met de vakantieservice bi...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fysiotherapie

  Fysio Novio

  Novio geeft je de mogelijkheid om jouw klachten aan het bewegingsapparaat te laten behandelen

  Lees meer
 • 7 Dagen Gratis Fitness!

  7 Dagen Gratis Fitness!

  Sportschool Sportpiazza in Malden helpt jou die ene 1e stap zetten met 7 Dagen Gratis Fitness!

  Lees meer
 • Milon Cirkel

  Fit in 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving?

  Lees meer
 • Nieuw: Salon handstede

  Nieuw: Salon handstede

  Op afspraak kun je 7 dagen in de week terecht voor allerlei schoonheids -en pedicurebehandelingen en voor massages

  Lees meer